2011.04.27.
09:00

Írta: Péter Balázs

Valahol lakni kell!

Ez a blog azért jött létre, hogy érdemi párbeszéd induljon a lakáspolitikáról. Magyarországon az elmúlt húsz évben nem volt érdemi lakáspolitika. A lakáshitelesek válsága és a hajléktalan kérdés súlyosbodása hozta ismét a felszínre a témát.

Ezen a blogon megmutatjuk, hogy milyen vélemények, problémák vannak. Olvashatók lesznek itt bajba jutott lakáshitelesek, és kilakoltatás előtt állók személyes beszámolói. Civil szervezetek szakmai álláspontjai, és politikai pártok megoldási javaslatai.

Valahol lakni kell!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://lakhatas.blog.hu/api/trackback/id/tr692858634

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hajléktalanok rohanták le a fővárosi közgyűlést 2011.04.27. 10:25:04

Aktivisták szakították félbe a fővárosi közgyűlés ülését, akik hatalmas lármát csapva tiltakoznak a hajléktalanok ellátását szűkítő, a közterületen való alvást büntető rendelet ellen - írja a Népszabadság.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása